Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det bättre förr ?



FÖR INTE SÅ LÄNGE SEDAN

Man gick ut ur huset -- Glad i hågen --

Nyckeln la`man under mattan --

Tog cykeln och skulle aldrig drömma om

att låsa den --


I DAG

Man går ut ur huset -- Lite ängsligt --

Har jag låst överallt och satt på larmet ?

Tar cykeln och skulle aldrig drömma om

att inte låsa den --




Fri vers av beli
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-12 03:59



Bookmark and Share


  aol
kan man bokmärka sej själv vännen,
2013-03-08

  aol
++så san skriftat vännen
2013-03-07

  Anna*
Javisst var det bättre i det avseendet =0)
2011-01-12

  Seglaren
ja, det var bättre
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

beli
beli