Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslomässigt vrak

Fan

Jag är ett
känslomässigt vrak
med
panik i kubik
pallar inte pressen
stressen
tristessen.
Vart fan ska jag ta vägen.

Du är -
helvete
En desperat
låt
ett djävla tjat
en förbannad korkad
text
Du sjunger från hjärtat
en banal
kärlekssång om allt du trodde vi var
allt vi haft
allt vi har

Vi har inget!

Gå och dö
vill jag
skrika
Ett desperat
tjut
från min överfyllda
hjärna
En bön om
lugn
från en
dum
falsk
idiot.

Jag är ett känslomässigt vrak med
skrik i
min hals
ett rop i
min strupe
ett förbannad
klagoskri

Försvinn här ifrån
ett vredes rop
en ironi
större
än
livets eviga spel
Ödets nycker
och
din eviga förföljelse.

Jag är
ett känslomässigt vrak
utan känslor kvar
all min
ångest har tömt mig

liv.

Förbannade
idot
far och flyg
du har
tagit mitt
liv
ifrån
mig.

Du är
ångest
idioti
och
du ska ut ur mitt liv
fan att du
får
komma tillbaka

Jag saknar
dig

inte






Fri vers (Spoken word/Slam) av johannarkarlsson
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-13 18:40



Bookmark and Share


  AgnesP
Riktigt riktigt bra:)
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

johannarkarlsson
johannarkarlsson