Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hmm...ingen bagatell



Inget är större
än kärleken förutom
bristvaran på den




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-12 20:22



Bookmark and Share


  * MARY *
skulle hellre vilja säga att den lyser med sin frånvaro...;)
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP