Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom varje berättelse finns en ny att upptäcka



Telefonen död
parabolen täckt med snö
livet är härligt
nu finns tid för att umgås
med inbundna vännerna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-13 16:19



Bookmark and Share


    eva m h
:-)
2011-01-13

  * MARY *
Bravooooo............!
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP