Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett strandfynd mer sällsynt än en solförmörkelse



Stjärnklar natt på en
öde strand nerbäddad i
gyllene sand ett hus
öppnar dörren ser pärlan
reflektera månens ljus

nattens musslor från
havets mörka djup svarvar
stjärnstoff och mångrus
till avkommor som bara
glittrar stjärnklara nätter

till vågornas brus




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-13 20:46



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En dikt som det strålar om...
2011-01-14

  * MARY *
kan höra det sövande vågskvalpet ....
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP