Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tål inte hur mycket skit som helst...ingen bagatell



Du trampar på mig
säger att jag är vacker
som en trasmatta
tål att trampas på en dag
sliter jag mig undan dig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-13 22:08



Bookmark and Share


  * MARY *
Braaaa.!
2011-01-14

  karenina VIP
dags att sätta ner foten höll jag på att säga, men näe det är rätt man tål inte hur mkt skit som helst
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP