Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steril till fertil



Är det något som
du har glömt att berätta
magen är större




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-13 22:56



Bookmark and Share


  * MARY *
kan man glömma att säga sånt..;))
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP