Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.12.08    12.25


Bridge

 

In instantly
unleashed passion

through

time and space

we meet

each n’other

torn

our heart

a way

 




Fri vers (Fri form) av Nightngale
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-12-08 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale