Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Örnen ser bytet men inte dig



Vad du upplever
att du ser säger mer om
dig än vad du ser




Bunden vers av Fale Bure VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-14 12:48



Bookmark and Share


  Elwania
ibland kan det vara tvärtom
2011-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant och intressant.
Poesi handlar ju mycket om just detta.
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP