Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa ord mer än andra ger dagens mening en ny betydelse



Vindöga hittar
inte ordet borta med
vinden poesi
i fjärran land blickar ut
genom fönstret låneord

bister vintertid
stör min sinnesfrid hämtar
inspiration från
Shakespeare öppnar vindögat
andas in en svunnen tid

förlorade ord
går alltid att hämta hem
förlorad kärlek
kommer aldrig åter slår
igen fönstret och gråter




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-14 15:27



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
den stämmer till eftertanke - känner igen: "förlorade ord
går alltid att hämta hem" - SNYGGT
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP