Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånglokens tid är förbi...ögonblicksbagatell



Spinnrocken snurrar
det glöder i vedspisen
kaffehurran på
doft av nybakat bröd och
en svart huskatt som kurrar

så ter sig livet
i banvaktsstugan tiden
går sin gilla gång
kvinnan i köket väntar
besök från andra sidan

men det uteblir
som så många gånger förr
men hon gläds ändå
ty han lever i hennes
minne kaffet serverat

dricks på fat med en
sockerbit i munnen men
först ut med snuset
ögonen ler han vet vem
som bestämmer i huset




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-14 22:27



Bookmark and Share


  * MARY *
Mmm....gillar.;)
2011-01-15

  Elwania
Ja gillar denna det finns kärlek och värme i dina ord
2011-01-14

  lodjuret/seglare VIP
det var tuffare tider då, förr
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP