Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It takes two

It takes two to hate
It takes two to fight
It takes two to love
It takes two to kiss a darkened night
It takes two to do the most
But only one to take the cost
It takes two to part
But baby it only takes one to break a heart
vänligen låt mina texter vara mina egna och hör av er för att låna dem.




Bunden vers av ett krossat lejon
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-15 00:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra rym och budskap.
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

ett krossat lejon
ett krossat lejon