Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckeln till koden saknas, finns i hjärtats kammare



Dyrkar upp låsen
till dina innersta rum
stum av förvåning
ser jag inget annat än
nya dörrar med kodlås




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-15 13:36



Bookmark and Share


  Anna*
Häftig bild du målar upp i stålgrått =0)
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP