Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänsla



Dagar utan dig
som vinter på väg mot vår
kommer du till mig
när saven stiger öppnar
du dina kronblad för mig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-15 13:55



Bookmark and Share


  * MARY *
Det är faktiskt vår i luften;))
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP