Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensk-kinesiskt under



Maos flirt med en
Volvo cabriolet födde
fram en röd duett




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-15 15:05



Bookmark and Share


  evana
Vilken härlig formulering!
2011-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Deng Hsiao-pings flirt med kapitalismen födde fram en motbjudande hybrid.
2011-01-15

  * MARY *
kanske en röd corvette...;))
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP