Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårtolkade böcker



Judiska toran
muslimens koran svårläst
för analfabet
utlämnade till mullor
samt en och annan profet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-15 17:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bibeln är allas egendom.
Och den som ber om vägledning och hjälp att förstå dess budskap får bönesvar. Så länge man är ärlig.
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP