Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten kort dikt, men som jag själv tycker är fin ni får gärna ge komentarer...


skrattar och ler

Jag skrattar och ler, det är det ända du ser
Men det finns så mycket mer
Ord som sårar ger mig tårar
Men allt du ser, är att jag skrattar och ler




Fri vers av Loka
Läst 279 gånger
Publicerad 2005-12-08 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loka
Loka