Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen, kan hända göra ont

Det är så svårt att bära huvudet högt
Och stå för allt man sagt
Att säga det som hjärtat känner
En lögn kan kännas tryggare att ha i mun
Om än oavsiktligt

Relationer
Är svårt
Det är lätt att famla sig blind
Att göra vägen olidligt lång
Utan en tanke på någon annan än sig själv
Din tunga bygger murar
Just med tanke på
En smärta som inte längre går att kontrollera

Om du slutar att tänka
Om du talar med ditt hjärta i stället för din tunga,
Kan hända att du vinner något
Kan hända att det känns lätt att hålla huvudet högt



/JohannaMJansson




Fri vers (Modernistisk dikt) av JohannaMJansson
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-16 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohannaMJansson
JohannaMJansson