Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre diffust ljus än totalt mörker



Famlar i blindo
efter det unika i
det som är mitt jag
i nattmörkret tänds ljuset
avtäcker mitt rätta jag

somnar ovaggad
vaknar pånyttfödd till en
ny underbar dag
spegelbilden bekräftar
det jag ser jag är idag




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-16 18:46



Bookmark and Share


  Anna*
Det gläder mig alltid när människor börjar söka det äkta och ser det goda som ändå finns och som ger kraft
2011-01-16

  Larz Gustafsson VIP
Totalt mörker är ärligare.
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP