Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naket skednära bakom din rygg...sover du?



Du mitt hjärtas slag
kysser mina andetag
når mitt sanna jag
nära andas du och jag
blir ett enda andetag




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-16 19:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker!
2011-01-17

  Ninananonia VIP
Ja så vakert! :)
2011-01-16

  * MARY *
vackert;)
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP