Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvarots dilemma



Tänker för mycket
på hur det ska bli glömmer
det som pågår nu




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-16 21:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, varför gör vi så?
2011-01-16

    MaryMo
Grubbel på bara tre rader! Bravo! ;-)
2011-01-16

  * MARY *
håller med;)
2011-01-16

  * MARY *
håller med;)
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP