Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter.

Ett skimmer av guld
strålar över himmelen
snöklädda löv blåser
i cirklar i den kalla vinden.
Snön är här för att stanna,
än så länge.
De kalla nordanvindarna
är icke barmhärtiga.
Men snön lyser upp
i mörkret som vi bär på.
Ljus i mörker, är nåt vi alla behöver.
Ljuset kommer alltid före. Men kanske
behöver vi ändå mörker ibland också?
Vissa kanske trivs bättre i mörkret.
Men värme, det behöver nog alla.
Det är kanske kylan som är värst.




Fri vers av Night_nymph
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-16 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Night_nymph
Night_nymph