Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vill du ha det?



Natt ska glömma det
som dagen inte förlät
så vill jag ha det




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-16 22:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag vill tacka gårdagen
för att natten låter föda fram
en morgondag att njuta
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP