Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
INFÖR DEN STUNDANDE VÅREN


Inför den stundande våren



Jag älskar stigarna där ensam jag får vandra

Småfåglar som hörs kvittra och bäckar som porlar

Jag är ett med naturen - skild från alla andra

Ljuvligt att vara här

Tar ett djupt andetag och bara ÄR




Fri vers av beli
Läst 347 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-17 18:37



Bookmark and Share


  aol
så gillar ocksåjag fint skriftat vännen,
2013-03-03

    eva m h
Ja naturen är en viloplats
2011-01-17

  Anna*
Underbart! Det är sådana stigar jag själv vill vandra och fotografera och bara vara!
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

beli
beli