Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.12.09
13.46



Lamelleller raukarrim!


kockkantareller minnamim…

doppdropp doppdropp

vindlavända surrasnurra

kammamamma tröttslött

yttergytter
puss




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 562 gånger
Publicerad 2005-12-09 13:54



Bookmark and Share


    afrika
sitter och svänger på huvudet: doppdropp doppdropp
2005-12-10

  Lola
Hemliga språket?
Jag läser den på finlandssvenska - det låter jättefint då.
Hur kul som helst, och dessutom übergulligt.
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund