Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plötsligt upplever sig jaget enbart som en betraktare utanför, avskild.


En ny dag

EN NY DAG
Med skarpa konturer
Drogs landens gränser upp
Föremål avskildes från föremål
människa från människa
allt stelnade i ursprungsform
luften stod stilla, tom
inga förbindelser vibrerade
i det som förut var ett kraftfält

ljuset som flutit ut
omfattat allt med sin värme, sin helhet
drogs tillbaka
isades inåt
en verklighet där jaget skådar
inte omfattas




Fri vers av Ingrid Larsson
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-21 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Larsson