Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns det någon grund för jaget?


BYGGA SITT JAG


BYGGA SITT JAG

Bygger mitt jag
Sten för sten
Rasar och bygger upp

Grips plötsligt av en fruktan
Att någon har glömt
Att lägga stenarna för grunden

Står på en kulle
Ser på mitt hus
Ser på molnen
får deras mörka vanmakt

rasar mot olycksbådande stillhet
knyter mina händer till vapen

fienden löses upp
går utan svar




Fri vers av Ingrid Larsson
Läst 187 gånger
Publicerad 2011-01-21 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Larsson