Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa dagar bara hatar man. till ex 7/10-09


sex är dött


hon har svart bälte
i kyskhet
och han gillar att lida
i tysthet
hon gillar att rida
på ett lystet ansikte
ristar sin sida med märken
för varje svettig natt
han stirrat sig igenom
borrat hål i taket
spetsat täcket under tankar
på det täcka könet
hon har en syrlig tunga
och söta bröst
han tvingar sig att lyssna
på sitt hjärtas röst
hon är äldre än det märks
och har högre nöjen
som smärta skam och skuld
och en natt här kostar mycket
ja en natt här står dig dyrt
för den dyraste drömmen
är otillfredsställande
och kräver noggrann konst
kyskhet är en balans
andra sidan av ett smutsigt mynt
och madonnan blir en hora
gentlemannen ett enkelt svin
däremellan blir vårt vatten vin
sen blod sen slem sen mera vin
nästa morgon vatten alla vill ha vatten
alla vill ha törst och släcka den
alla vill bära vatten till sin kyska gudinna
alla vill förneka sin förnämsta slav
den heliga äran alla vill vända ryggen
till den värdigaste tjänaren
i hans skamligaste stund
horan stryper madonnan
tills hon kommer
medan gentlemannen
köper vin av svinet
och tänder sin cigarr
det är de med rena själar
som är smutsen
packet kastlösa fula intetsägande och döda

hon har ett svart bälte
i kyskhet
o han förnedrar sig
inför henne
tills han kommer
men hon blir aldrig nöjd




Fri vers av Joakim P Udd
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-22 21:42



Bookmark and Share


  objekt3
de hoppar upp och säger HEEEEJJJ
2011-09-20

  Larz Gustafsson VIP
Bukowski
Ginsberg
Burroughs
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd