Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilens bevingade ord



Fångar upp orden
gömmer dem under täckta
vingar sprider frön
för vinden hoppas på att
de ska finna ro att gro




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-23 14:42



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ömsint med stor och innerlig närvaro.
Tycker mycket om!
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP