Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskvärd pandemi



Kärlek ett virus
som smittar mot det hjälper
ingen medicin




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-23 14:51



Bookmark and Share


  * MARY *
Tack och lov.... det tackar vi Astra för att dom ännu inte har kommit på det ;)))
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP