Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I rörelse



En vattendroppe
måhända en tår i sorg
eller i glädje
oavsett så sprider den
sig som ringar på vattnet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-23 15:38



Bookmark and Share


    legusa
Hoppas det är en tår av glädje.
2011-01-23

  Mona Wahlund
Så himla fint!
2011-01-23

  Cadena
Välfunnet!
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP