Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär lek kärlek inte dekadans...bagatell



Rid mig i natt ta
mig i vild galopp bortom
gränsen utan sans
till landet ingenstans där
passion är vild lek och dans




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-23 16:15



Bookmark and Share


  * MARY *
bra !
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP