Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade vän

Får jag förvara
mina allra
heligaste hemligheter
i ditt inre
hemligheter
okända för
alla andra
som föralltid
ska förbli så

jag vill
att DU ska vara
den enda
som vet
du är den enda
som förstår
som känner likadant

lämna mig inte
min älskade vän
jag klarar mig inte
utan dig
förlåt
för att jag är
så självisk
men jag talar bara sanning

oavsett vad du väljer
att göra
så vet du
att jag alltid följer dig

det finns ingenting
som jag vill uppleva
om inte du finns
bredvid mig

snälla låt oss
gå igenom
allt detta
tillsammans




Fri vers av LostWords
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-24 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LostWords
LostWords