Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad skulle mannen i dagab keps och blodigt blåställ säga sin fru? -jag hatade min vardag till det att ett 6 pack var värt mitt minne?


från ett baksäte såg jag en okänd man skämmas, och ångra tretton minuter av sitt liv

jag skulle egentligen haft sovmorgon
men rena ben ville ha sitt tyg och håret borstat sen i ditt våld
vi skrattar oss egenom resan, kreditkorten i knät
funderar på revbenslängtan och tänker på
damer i unga mäns famnar
vi röker oss till blickar på en parkering
vi byter skepnader allt eftersom för varandra
och lockas av vänskapen
amerikanska hyddor i våra kroppar,
tryggt förvarade med ett lager cola
planerna nära displayen
och orden rymmer många förhoppningar
det är så när man känner att man får en vän

man glömmer dubbla draglinjer och skräckverkets historier

någonstans på en motorväg mot göteborg krockar vi nästan
en lastbilschaufför har druckit folköl utanför statoil
och drömmer om självmord


och där någonstans på asfalten bekände vi färg




Övriga genrer av vega lando
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-12-09 23:05



Bookmark and Share


  Daemon
var många passager här jag gillade.. främst:

"vi röker oss till blickar på en parkering
vi byter skepnader allt eftersom för varandra
och lockas av vänskapen"

"och orden rymmer många förhoppningar"

"och där någonstans på asfalten bekände vi färg"
2006-04-22

    BrokenHearted
fyfan va bra du är tjejen.. när ska du kalla dina MÄSTERVERK dikter istället för bara ord?? :-S
;)
2005-12-24

  Wretling
Tokbra slut !
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

vega lando
vega lando