Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du har alltid placerat stenar i mitt glashus

jag bryr mig inte
säger jag medans tårar faller

jag har ingen aning om varför jag trodde
att jag var din bättre hälft

du sa ju bara det varje dag
jävla idiot


och jag vet inte varför
jag är den som skålar med glaset högst i skyn

dansar på stolar och bord
skrattar och möter blickar med eld

jag vet bara att det känns ända in i märgen
någonting saknas

och att slåss för dig
är allt jag någonsin varit bra på




Fri vers av volaille
Läst 487 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-01-26 19:46



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Starkt och vackert skaldat. =)
2011-03-21

  Tymin
nu skriver du sådär så det gör ont i hela mig igen. väldigt bra!
2011-01-29

  M_Franke
Du skriver underbart, berör varje cell i min kropp, sluta aldrig med att skriva!!!
2011-01-27

    anii
"Och att slåss för dig
är allt jag någonsin varit bra på"

- Aj. Love it!
2011-01-27

  Lars E Jönsson
Stark text, du beskriver känslor bra med några få ord
2011-01-27

  F.
Närgånget, utlämnande och träffsäkert.
Väldigt, väldigt bra.
2011-01-27

    Ken Cassel
Helt underbart skrivet, vännen!
Stora applåder och en bokmärkning
:)

Kram på dig!

Ken
2011-01-26

  Ninananonia VIP
Fantastiskt bra skrivet.
Om att vakna upp och inse att någonting saknas i livet.
Det är stort.
2011-01-26

  La Magnólia VIP
Du skriver ur ditt hjärtas djup .. och det berör ...
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

volaille
volaille