Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusenskönor

Tusenskönor!

Jag vill ha er i mitt blickfång!
Jag vill lära mig av er envishet!

Gång på gång klipps ni ner,
växer upp ur jorden igen!

Blommar ut i er ståtliga enkla prakt,
okomplicerat.....

Som om det vore den enklaste sak i världen!

Jag vill ha er i mitt sovrum,
på min änglahylla invid min säng!

Oh, älskade tusenskönor!

Ni ger liv, lust att leva och kraft att öppna ögonen,
ännu en sommarmorgon......

www.cajaspoesi.blogspot.com




Fri vers av caja
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-26 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caja
caja