Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggtråd och bomull

Från mitt allra innersta vill jag
skrika, gråta...snyfta

Fast helst av allt skulle jag vilja
skratta, fnissa...sjunga

Livet vill jag linda in i mjukaste bomull
fast det är inlindat i taggtråd

Kan man skratta med taggtråd
i munnen

Ja, det kan man

Kan man gråta med bomull
i örat

Ja, det kan man

Jag gör det!

www.cajaspoesi.blogspot.com




Fri vers av caja
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-28 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caja
caja