Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord...

...
Kan förklara
bevisa
förmedla
glädjas


Men ord kan också
såra
hata
spridas
förstöra

Vad gör dina ord?




Fri vers av cleo
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-28 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cleo
cleo