Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sår i väntan på skörden



Lyssnar på magen
frukten av vårt sällsamma
möte slår i takt
kysser din navel bjuder
in till en ny kärleksakt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-29 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP