Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okänt vem du är...bagatell



Habegär längtar
vill ha dig här och älska
villkorslöst och när
bortom tid och rum tänd den
låga som är mig så fjär




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-29 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP