Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktig



Lyckan kommer går
lyckligast den som förstår
att den ej består




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-30 20:40



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Visdom integrerad med livet, effektfullt"
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP