Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar



Ett meningsfullt ord
skulle fylla tomrummet
mellan raderna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-30 21:16



Bookmark and Share


  Aftonvännen
ja, för att visa det meningsfulla som finns där <3
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP