Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord av ett annat jag.

Mitt huvud ligger på ditt bröst
och jag hör ditt hjärta slå
i takt med mitt.

För att sen missa ett slag
i exakt samma ögonblick.

En skärande sekund av ovisshet.

Jag känner dina andetag
i mitt hår.

En långsam suck.
Av lycka.
Av Sorg.

Jag så oviss
Så osäker

Du; så långt borta
i egna tankar.

Tvns flimmer
som i en dröm
en annan värld.

Och jag vet då att mitt hjärta
är ditt.

Men ej om ditt
är mitt.







Övriga genrer av Carrolina
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-30 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carrolina