Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord som inte förändrar någonting


du fångade mig sekunder innan en krasch

fortfarande hörs dina ord i mina öron

jag orkar inte försöka mer

ja jag vet
man kunde haft det bättre än vi hade
säkert på tusen sätt

men du lyckades plocka upp mig precis innan jag kraschade
och det räckte för mig

förstår du ? det räckte
vi räckte

och vi var allt jag hade

nu ligger jag bland hittegods
lika trasig som jag var

innan jag lärde mig älska dig

jag har sabbat det enda jag brydde mig om
raderat den enda människa jag litat på

grattis




Fri vers av volaille
Läst 581 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-01-31 19:54



Bookmark and Share


  Hans Christian
Sorgset melodiskt och mycket berörande.
2011-03-18

  Den outtalade
sjukt va bra. Va ska man säga? Alla rader är perfektion och i harmoni med varandra och texten bara brinner. Bokmärkt
2011-02-08

  Micael Axelsson
Det raka ärliga i hur det är sagt, och skrivet, gör att det når väldigt långt in. Sitter här, på andra sidan skärmen, och känner en klump i mage och hur halsen snörts åt en aning. Den smärtsamma vetskapen av att ord inte förändrar någonting, lägger sig som ett tjockt sorgset täcke kring hjärtetrakten.
2011-02-05

  La Magnólia VIP
Det här gör ont! Vackert och rakt skriver du om den stora smärtan ...
2011-02-01

  M_Franke
Ett slag i magen, men ändå på något vis vacker, tycker mkt om
2011-02-01

    vilgot hellros
denna känns att läsa, aj
2011-01-31

  M.A.J.R
Väcker bilder när man läser texten =) Man fastnar för denna =) Bra
2011-01-31

    ej medlem längre
Ännu en stark, drabbande text om en sargad relation... Moget och inlevelsefullt
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

volaille
volaille