Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"kan du inte bara följa med ner bejbiiii o ta några fleeeer öööl?där finns ju en massa rocknrollkukar du kan röva på kärlek ikväll\" och helt plötsligt kände jag bara avsmak.


hon ångrade sitt paraply inomhus




du kan inte läsa mina ögon nu baby,
för dom är svarta och jag vill inte att du ska se det.
vi står med en becks i handen, pojkarna pratar.
det står ett band på scen, gör sina liv till något att prata om.
spegelbilden visar ett sminkat ansikte med sorg i ögonen
hon är snygg men hon känner för mycket

på 35 års fest skulle jag varit, i blaska publicerat och allting
och på festens dyrattityds ögonfrans kändes
helt plötsligt hon så obetydlig
jag saknade mina armar i min ärvda ac-dc t-shirt
armar som talade ett annat språk nu för ögat
dom pratade om kukar i minkpäls och velour-dyra gubbbbyxor
och i handen stod jag i regnet
med ett paraply jag inte orkade fälla upp.




för jag ville inte göra mig vacker
för någon annan än för någon som inte kunde se mig

för du var på stripp klubb i hong kong.




Övriga genrer av vega lando
Läst 406 gånger
Publicerad 2005-12-11 02:27



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
"hon är snygg men hon känner för mycket"-raden gillar jag skarpt. Ungefär som om det vore två motpoler... och det är det ju.
2006-01-21

  Dan Linder
fan vad det svänger om dina ord och klirrar av alla dina bilder. Som en film jag vill se på, backa, frysa, köra, backa! Heja!
2006-01-10

  swimsus@gmail.com
Så starkt skrivet ..hela sammansättningen av förtext, rubrik, innehåll samt slut bara träffar mig nånstans o jag mår nästan lite illa. på ett bra sätt..sjukt men sant. Tycker så mkt om hur du blandrar ihop orden o bildar meningar till nått tidigare outtalat för andra. Som ett eget språk. Splended!
2005-12-16

  volatile
du vega lando.. jag gillar dina texter asmycket, men vet du vad jag gillar mest?? dina små kommentarer innan dikterna, dom e så himla sköna! =)

bästa:
"spegelbilden visar ett sminkat ansikte med sorg i ögonen
hon är snygg men hon känner för mycket"

du målar verkligen sorgliga bilder med dina ord här.. man blir ledsen.
2005-12-12

  David Liderfelt
Paraplyt igen..
texten är lysande.
2005-12-12

  Daniel_78 VIP
nu skriver du ju så det gör ont lilla du..

jag mår dåligt av sånna här texter
för jag vill verkligen inte vara som dom där
jag vill bara vara Daniel...

för att koppla samman med din text
detta känns som ett uppfällt paraply
i halsstrupen...

och jag vill bara gråta i regnet
och få en omtänksamhets kram..
2005-12-11
  > Nästa text
< Föregående

vega lando
vega lando