Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

J´TE FAIS UN PLAN

det bor en dam

på staffansplan

ja, i en annan del av stan

jag vill bli kung

av den divan

hon kanske har

på staffansplan

jag tänker att

endera dan

så åker jag

till staffansplan

men blygseln

skrinlägger min plan

och jag är ingen

kurtisan

 

 

LARZ GUSTAFSSON    2/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-02 17:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Härliga rader, som känns
längtansfulla
2011-02-02

  Måna N. Berger
Trots att resan inte blev av är det här en dikt att bli glad av!
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP