Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt mig för att jag är en sån tjockskallig idiot


Du stannar när jag kommer

Dina känslor är bara för förvirrande
dina ord för fulla
fulla av känslor
nersmutsade av kärlek
kärlek jag kan försöka ge igen

För att jag en gång gav dig liv
gav dig värme
lycka som du slängde bort
spottade på
stampade på

Du stannar när jag kommer
jag stannar när du går

Dom där beröringarna är inte för mycket
för att jag är glad
men lite förvirrad är jag
ett stråk över kinden
en lite tätare kram

Jag kan nu bara inte förstå
jag vet knappt vad jag gjort
och nu vet jag inte vad jag ska göra




Fri vers av Julia Vivvi
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-02 22:58



Bookmark and Share


  Hannah Norman
Fint skriven!
2011-02-03

  Emma maria
Mycket mycket fint
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Julia Vivvi
Julia Vivvi

Mina favoriter
'Kärlek, ljuva kärlek'