Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonens förvirrning - tankar om Dig

tänka
ta beslut
vad är värt att riskera

jag vet vad som kommer
tiden går
desto mer förnuft
men älsking, våga vara dum




det är du dygnet runt




Fri vers av Emma maria
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-03 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma maria
Emma maria