Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfekt är överskattat

Mörka ögon

leende


du är så vacker

perfekt är överskattat
precis som död


du är perfekt
utan dig är jag död

nattens mörker

tillsammans

du är så vacker, vännen


existens

min är satt i sten


för dig



tills döden




Fri vers av Emma maria
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-03 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma maria
Emma maria