Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
klarinettens lov


fick jag

fick jag spela blues
varje dag
linda mina toner runt
gitarrens
uppfylla sångarens dröm
doge jag aldrig




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-03 08:30



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Underbart.
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP